Activitatea noastra se concentreaza pe oameni, pentru ca transformam simpli debitori in ambasadori de brand. Desi linia noastra de business este o permanenta provocare, credem cu tarie ca, prin respect, determinare si know-how, orice misiune poate ajunge la bun sfarsit. RECOLLECTION asigura recuperarea eficienta a creantelor.

TRADITIE SI PERSPECTIVA


Viziune globala pentru rezultate locale

RECOLLECTION este o companie de colectare a creantelor care a inceput sa activeze pe piata din Romania inca din 2007, drept parte integranta a RECUS SpA – companie lider de management al creantelor in Italia, concentrata pe segmente de business (utilitati, financiar - bancar, telecom si comert).

Fondata in 1993, compania RECUS SpA si-a stabilit sediul in Treviso, avand filiale in Milano, Roma, Sassari, Cluj Napoca si Timisoara. Cu o echipa complexa de experti, a solutionat cu succes peste 750.000 de cazuri de colectare de creante numai in 2012, si a castigat un portofoliu impresionant de clienti de-a lungul anilor. Iata doar cateva exemple de branduri din Italia care au avut incredere in serviciile RECUS SpA: GDF Suez Energie, Telecom Italia, E.ON Energia, ENEL Energia, Sky Italia, Carrefour Banque, Deutsche Bank, Compass etc. RECUS SpA este un adevarat pionier pe piata din Italia si a pus bazele UNIREC, Uniunea Nationala a Societatilor din domeniul Protectiei Creantelor, care a aderat la CONFINDUSTRIA Servicii Inovatoare si Tehnologice, si este membru FENCA (Federatia Asociatiilor Nationale ale Agentiilor de Recuperare de Creante).

Mai mult decat atat, datorita nivelului inalt de competenta, proceselor interne de calitate si codului de etica si conduitei profesionale, RECUS SpA a obtinut certificarea de Gestiune a Calitatii (SGQ) pentru activitatile de recuperare de creante/credit, prin intermediul BSI, institutie autorizata care opereaza in baza legislatiei si standardelor internationale UNI-EN-ISO 9001:2008. RECOLLECTION urmeaza si aplica toate procedurile operationale si de securitate ale RECUS SpA, serviciile profesionale si performanta companiei fiind garantate in mod direct de fondatorul international.Recollection este membru AMCC

Asociatia de Management al Creantelor Comerciale a fost infiintata in 2007 si in prezent reuneste 12 membri, cei mai importanti din industria colectarii creantelor. AMCC este membru cu drepturi depline in F.E.N.C.A., Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Colectare, forul suprem de reglementare a profesiei la nivel European. Prin AMCC, Romania a devenit a 15-a tara din Europa membra a F.E.N.C.A. (www.fenca.com). Misiunea AMCC este de a-si reprezenta membri prin modalităti specifice, la nivel national si international, de a promova si proteja activitatea de management al creanţelor comerciale. Scopul principal al AMCC este reglementarea profesiei si stabilirea unui set de principii etice profesionale ce trebuie respectate de catre companiile de colectare in relatia cu debitorii persoane fizice si juridice. Astfel, a dezvoltat un Cod de Conduita la care adera toate companiile membre si care reglementeaza activitatea de management al creantelor la nivel de asociatie. www.amcc.ro

RE COLLECTION

Re Collection este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter personal sub licenţa 15129.

CIFRE SI INSTRUMENTE


Credem in echilibru cand e vorba de afaceri

  • abordare de 360° a actiunilor de management al creantelor
  • peste 20 de ani de know-how international
  • servicii de incredere de tip suport clienti
  • peste 230 de angajati in Romania in 2013, de la 39 de angajati in 2007
  • peste 20 de lideri de echipa, calificati
  • solutii tehnologice moderne, de ultima generatie
  • echipe certificate de experti in recuperarea creantelor
  • capacitatea de a lansa executia proiectelor in 24 de ore de la inscrierea dosarelor
  • recuperarea creantelor prin canale multiple de comunicare: posta, e-mail, telefon, vizita directa

VALORI


Respect. Ingeniozitate. Rezultate


Punem pret pe oameni. Cele doua decenii de experienta in aria de colectare a creantelor ne-au invatat cum sa ascultam si sa intelegem clientii. Rezultatele de varf sunt realizabile doar prin efort, profesionalism si transparenta. A sti cum sa vorbesti limba publicului-tinta deschide cele mai bune orizonturi de afaceri. Generarea de rezultate financiare si depasirea asteptarilor clientilor, toate vin in mod natural acolo unde exista pasiune si competenta. Obiectivul nostru principal nu este doar acela de a recupera creante, ci si de a castiga inimi si reputatie pentru partenerii nostri.